• Menu
  • Home
  • Zoek

BBB-erkende betonpompbedrijven

De Branchevereniging van Betonpompbedrijven in Nederland (BBB) verenigt 9 aangesloten bedrijven en stimuleert de inzet van betonpompen in Nederland tijdens de uitvoering van betonnen bouwwerken en betonnen constructies.

BBB-Erkende-BetonpompbedrijvenDe bij de BBB aangesloten betonpompbedrijven werken bij voorkeur samen met betonmortelleveranciers die in het bezit zijn van het keurmerk Beton Bewust. Foto: Faber Betonpompen B.V.

Vakmanschap, techniek, veiligheid

De bedrijven onderscheiden zich door gezamenlijk in te zetten op een beleid op het gebied van kwaliteit, veiligheid en hanteren de gemeenschappelijke CAO voor de betonpompensector. De aangesloten bedrijven beschikken over moderne gekeurde betonpompen en hebben een eigen technische dienst. Verder zijn bij de meeste bedrijven de pompwagens uitgerust met een GPS-systeem en een planningsysteem, waardoor deze bedrijven direct kunnen inspelen op wijzigingen en veranderingen in een bouwplanning. Het personeel van alle bij BBB aangesloten bedrijven is VCA* 2008/5.1 en NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Bron: BBB, mei 2018

Aangesloten bedrijven

 
Betonpompbedrijf Nijwa BV  Nijwa_logo_BBB
Betonpompen Verhuur Udenhout  Saagrow_Beton_logo_BBB
Betonpompenbedrijf Gebroeders van Antwerpen BV Gebr_Antwerpen_logo_BBB 
Faber Betonpompen B.V. Faber_logo_BBB 
Koeman Betonpompen BV Koeman_logo_BBB 
Noorder Betonpompen centrale B.V. NBC_logo_BBB