• Menu
  • Home
  • Zoek

Branchevereniging betonpompbedrijven

Beton storten met een pomp is een snelle en efficiënte manier om betonmortel in een continue stroom te transporteren. Om een goed eindresultaat te krijgen, moet met een aantal randvoorwaarden rekening worden gehouden. Het is specialistenwerk dat door gespecialiseerde BBB-erkende bedrijven gedaan moet worden. 

BBB-Home_01Dankzij moderne hulpstoffen voor het beton en het specialisme van de betonleverancier, is het bijna altijd mogelijk voldoende stabiele en vloeibare betonmengsels te realiseren die verpompt kunnen worden. De betonsamentelling moet echter wel voorafgaand, in nauw overleg met de betrokken partijen, worden vastgesteld. Soms is een proefstort nodig, vooral bij zeer grote bouwwerken. Zowel op de betoncentrale als op de bouwplaats. Foto: VOBN

BBB-erkende bedrijven voor het pompen van beton

Er zijn veel verschillende betonpompen. Het kiezen van de juiste betonpomp is niet eenvoudig. Pompen van beton wordt toegepast voor moeilijk bereikbare plaatsen, bijvoorbeeld een achtertuin of bij een viaduct, maar ook grote bedrijfsvloeren of het verpompen van beton onder water. BBB-erkende bedrijven bieden de beste oplossing met het juiste materieel voor het verpompen van beton. 

Meer lezen?

Pompen of Kubelen?